Tervetuloa verkkokauppaamme!

ROK Racing Team perustettiin vuonna 2019, kun ruskolainen kolmikko
päätti palata kartingin pariin. Bensan käry ja vauhdin huuma ovat
kuitenkin pinttyneet pitkälle meidän ytimiimme jo noin kahdenkymmenen
vuoden ajan, ja into moottoriurheilua kohtaan syttyi meissä jo pieninä
poikina lähinnä rallin, kartingin ja motocrossin parissa.

ROK Racing Performance Oy juontaa juurensa tämän tiimin pohjalle ja sai alkunsa keväällä 2022.

Performance viittaa brändissämme suorituskykyyn, jota yrityksemme haluaa juuri sinulle ja asiakkaillemme tarjota.
Omien kokemustemme pohjalta olemme huomanneet ajovarusteiden merkityksen osana suorituskykyä. Pitävät ajohanskat, istuvat ajopuvut tai hengittävät ja hyvän tuntuman takaavat kengät ovat merkittävässä roolissa, kun pyritään maksimaaliseen suoritukseen ratin takana. Miellyttävät vapaa-ajan varusteet taas on mukava vetää ylle, kun suoritus on takana.

Huippusuorituskyvyn lisäksi laadukkaat ajovarusteet luovat oman ilmeen itsellesi tai tiimillesi. Meille on tärkeää, että pystymme tarjoamaan vaihtoehtoja laajaan makuun, jotta saat kisalookkisi juuri sen näköiseksi kuin haluat.

Haluamme, että meidät tunnetaan ammattitaitoisena, laadukkaana ja luotettavana brändinä moottoriurheilun parissa. Teemme kaikkemme yllämainittujen arvojen eteen samalla intohimolla joka meissä näkyy myös radalla. Haluamme myös kehittää toimintaamme eteenpäin sekä löytää uusia pitkäjänteisiä ja laadukkaita kumppaneita rinnallemme. Tavoitteenamme on tuoda Team-sana osaksi brändiä ja yritystä.

Toimintaamme pyöritetään tiloistamme Ruskolta. Pyrimme pitämään tuotteita varastossa nopean toimituksen mahdollistamiseksi, sillä tunnemme omakohtaisesti lajiin kuuluvan hektisyyden. Valikoimassamme on kuitenkin myös värivaihtoehtoja/tuotteita, jotka ovat tilaustavaraa. Näiden tuotteiden toimitusajat on ilmoitettu tuotesivuilla.

Shopping Cart